keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Maaliskuun paketti tuli

Eilen tuli ensimmäinen Sny-paketti. Sisällä oli vaikka mitä: pussi suklaamunia, vanilija cappuccino pusseja, ristipistopaketti, mittanauha, turkoosi ja oranssi seiska veikka kerät, ohje Aili-lapasiin ja koiralle herkkuja. Sokerina pohjalla oli oli virkattu kassi. Minä olin ihan sanaton, niin paljon kaikkea ihanaa minulle. Sny kirjoitti että toivottavasti pidin. Pidin, paljon. Tänään tuli vielä postissa rairuohonsiemeniä. Pitää tytön kanssa istuttaa ne, pitää ensin ostaa multaa. Samalla voi istuttaa ne mansikat.




Lemoivärini turkoosi ja sen vastavärinä oranssi

Aivan ihana kassi ja se on minun :)

Innostuin taas palapeleistä. Veljeni houkutteli ostamaan alla olevan. Paloja oli vaan 300, mutta palapeli oli silti mukavan haastava. Kannen kuva ei ole valmiista palapelistä, vaan valmis kuva on eri perspektiivistä.


4 kommenttia:

sny10 kirjoitti...

turkoosiin oli vaikea löytää vastaväriä, kun oikeaoli paremmin oranssin punainen. Sellainen lanka on vaikea löytää ja tää oli mustaq lähinnä siihen meneävä mitä löysin nyt tällä kertaan. Minusta ailit ovat nätit ja helppo tehdä. Nopeesti ne siemenet tuli vaikka 2 luokassa laitoin ne eilen matkaan. Nyt voi suunnitella uutta oakkettia

Heidi kirjoitti...

Huippu ihana paketti. Kassi pisteenä i:n päälle!

willis kirjoitti...

ihana kassi <3

mustakissa kirjoitti...

Todella ihana kassi!